In het open asiel van SOS Dogs in Sisterea worden rond de 600 honden opgevangen. Veel van deze honden zullen helaas nooit de kans krijgen om geadopteerd te worden en bij mensen in huis te wonen. Bijvoorbeeld omdat ze te verlegen of zelfs heel angstig zijn.
Gelukkig zitten zij niet in een klein hok, maar leven in het open asiel buiten in een gebied van weides en bos. Er zijn overal hondenhokjes waar ze in kunnen schuilen en slapen. Er is altijd, 24 uur per dag een verzorger aanwezig. Sommigen hebben de totale vrijheid en kunnen gaan en staan waar willen en sommigen zitten samen in een grote roedel in een grote weide, die wel omheind is, maar ze hebben nog steeds veel ruimte, honderden meters om rond te struinen.

Deze honden hebben uw steun nodig!

Voor deze honden zoeken wij mensen die ons willen helpen om in hun onderhoud te voorzien. Zij hebben elke dag eten en verzorging nodig. Ook worden er kosten gemaakt voor medicijnen en de dierenarts. Je zult begrijpen dat het asiel veel geld kost. Een deel kunnen wij bekostigen met de adoptiebijdrages, maar dat is niet genoeg. De dieren zijn afhankelijk van donaties en sponsors.

Wilt u de stichting helpen deze honden op te vangen, alsmede de vele sterilistatie-projecten in Roemenië te kunnen blijven doen, steun ons dan door een hond op afstand te adopteren. Ieder dier heeft zijn eigen, vaak niet zo rooskleurig, verhaal. Hier zie je een paar van deze bijzondere honden: