Letty verdient een plekje in uw hart ♥

Letty is een teefje van twee jaar oud. Ze is in ons asiel opgegroeid met drie broertjes en zusjes. Eén broertje is geadopteerd in Duitsland en de anderen zijn helaas nog in ons asiel.
Ze zijn allemaal heel verlegen en durven absoluut niet naar je toe te komen. Omdat ze zo jong is, hopen wij stiekem dat iemand haar ziet en voor haar zou willen gaan en haar zou willen adopteren.
Maar we weten ook dat het niet makkelijk is als een hond zo verlegen is.
Daarom zoeken we voor Letty baasjes, die haar met € 10,- per maand willen ondersteunen, en haar adoptieouders op afstand willen worden.

Meer info

Heeft Letty uw hart veroverd, en wilt u haar adopteren op afstand, stuur dan een berichtje naar info@sosdogs.nl
Vermeld de naam van de hond en welk bedrag (minimum bedrag € 10,- per maand) u wilt doneren, plus uw naam, adres en mailadres.
Maak aub zelf de donatie aan ons over op rekeningnummer: IBAN: NL78 ABNA 0819 550701 t.n.v. Stichting SOS Dogs Nederland onder vermelding van: adoptie op afstand/ naam hond.

Wij zijn u erg dankbaar voor uw steun!

Wij houden u graag op de hoogte over uw hond, daarom sturen wij u eenmaal per jaar (of vaker als er nieuws te melden is) een update over de hond met nieuwe foto's.
Hieronder ziet u een filmpje van het open asiel, waar de honden in vrijheid leven. U helpt met uw steun dit asiel te onderhouden.

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Rekeningnummer:

IBAN: NL78 ABNA 0819 550701

Geadopteerd door:

-