Pedro verdient een plekje in uw hart ♥

Pedro, een reu van ongeveer 8 à 9 jaar oud. Deze knul komt uit een vreselijk asiel in Boekarest. Het is een gemeentelijk asiel, waar de honden het op zijn minst gezegd, slecht hebben. Door zijn ervaringen daar, en waarschijnlijk ook de slechte ervaringen die hij daarvoor heeft opgedaan, heeft Pedro geen vertrouwen meer in mensen.
Maar dom is hij zeker niet! Toen hij was aangevallen door een wild zwijn, konden ze hem opeens wel benaderen en verzorgen. Gelukkig maar!
Toen hij weer beter was, verviel hij helaas weer in zijn oude gedrag. Het heeft hem geen extra vertrouwen gegeven in mensen. Pedro is gelukkig bij ons, en met de vrijheid die hij heeft in ons open asiel en verlaten zal hij het waarschijnlijk nooit.
Daarom zoeken we voor Pedro een baas die hem op afstand wil adopteren en ondersteunen met € 10,- per maand.

Meer info

Heeft Pedro uw hart veroverd, en wilt u hem adopteren op afstand, stuur dan een berichtje naar info@sosdogs.nl
Vermeld de naam van de hond en welk bedrag (minimum bedrag € 10,- per maand) u wilt doneren, plus uw naam, adres en mailadres.
Maak aub zelf de donatie aan ons over op rekeningnummer: IBAN: NL78 ABNA 0819 550701 t.n.v. Stichting SOS Dogs Nederland onder vermelding van: adoptie op afstand/ naam hond.

Wij zijn u erg dankbaar voor uw steun!

Wij houden u graag op de hoogte over uw hond, daarom sturen wij u eenmaal per jaar (of vaker als er nieuws te melden is) een update over de hond met nieuwe foto's.
Hieronder ziet u een filmpje van het open asiel - het freedom shelter, waar de honden in vrijheid leven. U helpt met uw steun dit asiel te onderhouden.

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Rekeningnummer:

IBAN: NL78 ABNA 0819 550701

Geadopteerd door:

-