Jimmy verdient een plekje in uw hart ♥

Jimmy is al op leeftijd, hoe oud hij precies is weten we niet, maar hij is zeker ouder dan 10. Want deze jongen zit al meer dan 10 jaar in ons asiel. Door zijn verlegen karakter heeft de arme knul nooit een kans gehad op adoptie.
Hoe hij precies bij ons terecht is gekomen, weet niemand meer, hij is er al zolang als iedereen zich kan herinneren. Hij zit in een apart gedeelte, samen met de andere oudere honden, om daar hun pensioen door te brengen.
En hoewel wij het zielig vinden en een ander leven voor hem zouden willen, hebben we wel het idee dat hij daar op zijn manier gelukkig is. Omdat we verwachten dat hij de rest van zijn leven ook bij ons zal doorbrengen, zoeken we een baasje op afstand, die hem voor € 10,-  in de maand wil ondersteunen.

Meer info

Heeft Jimmy uw hart veroverd, en wilt u hem adopteren op afstand, stuur dan een berichtje naar info@sosdogs.nl
Vermeld de naam van de hond en welk bedrag (minimum bedrag € 10,- per maand) u wilt doneren, plus uw naam, adres en mailadres.
Maak aub zelf de donatie aan ons over op rekeningnummer: IBAN: NL78 ABNA 0819 550701 t.n.v. Stichting SOS Dogs Nederland onder vermelding van: adoptie op afstand/ naam hond.

Wij zijn u erg dankbaar voor uw steun!

Wij houden u graag op de hoogte over uw hond, daarom sturen wij u eenmaal per jaar (of vaker als er nieuws te melden is) een update over de hond met nieuwe foto's.
Hieronder ziet u een filmpje van het open asiel - het freedom shelter, waar de honden in vrijheid leven. U helpt met uw steun dit asiel te onderhouden.

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Rekeningnummer:

IBAN: NL78 ABNA 0819 550701

Geadopteerd door:

-