September 2019 hebben we Molly gehaald uit Didam.
Molly, de beagle-moeder, was erg onzeker in het begin en super onderdanig.Ons belangrijkste punt was dat ze een stem kreeg, dat ze zichzelf durft te zijn.
Vooral in het begin gingen we vaak met Molly naar honden-loslaatvelden, waar ze kan leren communiceren met honden en ook meer leert om een hond te zijn. Ook de hond van onze vriendin heeft Molly geleerd hoe ze hond moet zijn. Beetje bij beetje zag je dat Molly uit haar schulp kroop en ze werd steeds nieuwsgieriger naar andere honden.
De eerste dag in het hondenpark was Molly erg op haar hoede, na een half jaar lag Molly op haar rug te genieten van het zonnetje in het hondenpark en kregen andere honden een snauw als ze haar lastig vielen.
Haar zelfvertrouwen is gegroeid, ze durft tegengas te geven en ondeugend te zijn. Ze ging grenzen opzoeken, zoals elke hond zonder rugzakje het ook zal doen.
En nu, nu zie je Molly zo sterk. Nog wel schrikkerig bij onverwachtse dingen en ook erg gevoelig, maar soms ook brutaal en vooral heel speels en vrolijk.
Onze grappige, lieve Molly.

Tanja