Happy Bella

Op 14-05-2022

Goedemiddag,

Het heeft even geduurd,maar zoals beloofd ons verhaal....

Zaterdag 11 september 2021 was het zover, in de auto richting Didam...
met een beetje spanning in onze buiken...
En daar was onze Bella (voorheen Diana)...zooooo lief!!!
Na veel uitleg en vragen stellen, gingen we met ons vriendinnetje naar huis, waar onze kinderen met smart zaten te wachten...

Meteen begon ze te snuffelen en zocht ze haar mandje op.
Uiteraard een beetje angstig,dus hebben we haar met rust gelaten....in de avond heeft ze lekker gespeeld in de tuin,en haar behoeften gedaan,omdat we waren geadviseerd om niet meteen uit te laten.....
Ze heeft goed gegeten,en eigenlijk heel veel geslapen. We waren ook blij met de band die ze opbouwde met de kinderen en onze kat ...echte maatjes.

Nu maanden verder,gaat het fantastisch!!!! Elke dag is een feestje met Bella, spelen, naar het bos,strand.....en ja ze loopt lekker los en speelt met andere honden, omdat ze erg goed luistert!!!! Super leuk!!

Ik kan ook niks opnoemen wat een minpunt zou hebben, alles gaat goed,we hebben haar de tijd en ruimte gegeven,dat is het belangrijkste.
Het is ons gezinslid en wij genieten elke dag van haar.

Hierbij wil ik de stichting een groot compliment geven, de service,uitleg, geduld,advies....zo ontzettend fijn. Een echte aanrader,omdat je ze ook helpt,en het dier zelf ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik dank jullie nogmaals,zodat wij verder kunnen genieten van Bella, zij heeft ons hart gestolen.....

Dank,
Vriendelijke groet Familie Loohuisen
Uit Hilversum.