​Nadat er super goed voor mij is gezorgd in de opvang in Didam ben ik afgelopen vrijdag (16-04-2021) opgehaald door mijn "nieuwe" papa's.
Vrijdag zijn ze naar mij komen kijken en ze vonden me GEWELDIG dus hebben ze me meteen meegenomen. Ik moet er nog even aan wennen maar ze hebben mij Buddy genoemd (hiervoor heette ik Bubu).
In de auto onderweg naar mijn nieuwe thuis heb ik lekker rustig liggen slapen. Eenmaal thuis heb ik meteen kennis gemaakt met mijn grote broer Benji, we vonden elkaar meteen leuk.
We hebben niet naar elkaar gesnauwd of gehapt maar zijn meteen echt broers! We eten uit dezelfde bak, we slapen samen, gaan samen naar buiten, ik ben er al helemaal aan gewend. Ik moest wel even wennen toen Willem bij mij kwam kijken (dit is de "oude" kater van mijn papa's) we hebben even gesnuffeld maar zeker geen ruzie gemaakt, ik laat Willem lekker genieten van zijn oude dag.

In de tuin van mijn thuis zit ook een konijntje, die heet Ginger en loopt hier gewoon los, ik heb kennis gemaakt met Ginger en ook dat is goed gegaan, soms ga ik nog even kijken of alles goed is maar verder laten we elkaar lekker met rust.
Omdat het meteen goed is gegaan hier thuis hebben mijn papa's mij vrijdag lekker in bad gedaan, ik vond het heerlijk. Daarna hebben ze me droog geföhnd en geborsteld, daarvoor ben ik languit gaan liggen en zelfs in slaap gevallen.
Plassen en poepen dat doet Benji buiten, dus ik ook, dat had ik meteen door. Hier thuis is een groot allermans luik (andere mensen noemen dit een kattenluik) ik kan hierdoor naar buiten wanneer ik dat wil.
Mijn papa's wonen aan een drukke straat, dat vind ik nog een beetje eng. Maar inmiddels weet ik dat wanneer 1 van mijn papa mij naar de overkant heeft getild, ik bij een heel groot weiland kom, helemaal afgezet, met water om in en mee te spelen en.... Heel veel vriendjes om mee te spelen, dit vind ik heel gezellig. Tot nu toe vind ik alle hondenvriendjes leuk. Als we met het hele gezin in het weiland zijn dan volg ik Benji, hij weet de weg en kent iedereen. Ik kijk wel na elke 3 stappen naar achter om te kijken of mijn papa's nog in de buurt zijn, die ken ik al heel goed.
Als ik thuis ben dan slaap ik lekker veel, dat komt vooral omdat ik vaak ga wandelen en daarvan word ik moe. Ik slaap overdag lekker op de bank (ik had al snel door dat het hier mag). Als 1 van mijn papa's op de bank zit dan kruip ik daar het liefste helemaal in, lekker warm en dan word ik lekker geknuffeld. Knuffelen, daar kan je me voor wakker maken. Ik vind het nog wel spannend als ik geen van mijn papa kan zien, dan piep ik heel even, ik wil zeker weten dat ze nog in de buurt zijn.
Allebei mijn papa's zeggen 100 keer per dag dat ik lief ben, knuffelen me de hele tijd dus ik weet zeker dat zij ook heel blij zijn met mij.
Ik ben nog maar kort (2 dagen) in mijn nieuwe thuis, maar ik ben al helemaal gewend. Ik wil hier nooit meer weg.
Ik heb tegen mijn papa's gezegd dat ik af en toe wil laat weten hoe het met mij gaat, dus tot de volgende keer!