Sara schattig pupje

Dit schattige koppie is van Sara. Een leuk pupje dat samen met broertjes Spot en Soso is opgegroeid. Ze zijn samen op straat gevonden in de stad Beius in Roemenië toen ze pas 1 week oud waren. Ze zijn naar het asiel in Beius gebracht en daar was gelukkig een pleegmoeder voor de weesjes. Molly (het beagle moedertje) heeft de kleintjes als haar eigen pups grootgebracht.
Ze hebben veel liefde gekregen en zijn nu gelukkige hondjes. De nieuwsgierige pupjes hebben samen de wereld kunnen ontdekken en er was altijd wel iets te beleven. Rondstruinen, heerlijk snuffelen en een grote kuil graven bijvoorbeeld. Of lekker samen spelen, stoeien en achter elkaar aan rennen.
We denken dat Sara een middelgroot hondje wordt als zij later groot is. We weten niet wat voor kruising dit mooie mixje is, zij is in ieder geval heel lief en schattig om te zien. Ze wil graag bij je zijn en is stiekem een grote  knuffelkont. Als ze de kans krijgt kan ze je onverwachts een likje op je neus geven.
Sara komt medio oktober naar Nederland. Ze heeft haar koffertje al gepakt, bij wie staat haar mandje klaar?

Meer info

Sara is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Sara wordt vlak voor vertrek gesteriliseerd.
Sara is nog in Roemenië, maar komt medio oktober naar Nederland.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Sara, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4-5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Sara?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!