Spot lieve en ondeugende pup

Dit blije en ondeugende snoetje is van Spot. Een leuk pupje dat samen met zijn zusje Sara en broertje Soso is opgegroeid. Mensen hebben ze samen op straat gevonden in de stad Beius in Roemenië toen ze pas 1 week oud waren. Ze zijn naar het asiel in Beius gebracht en daar was gelukkig een pleegmoeder voor de weesjes. Molly (het beagle moedertje) heeft de kleintjes als haar eigen pups grootgebracht.
Ze hebben veel liefde gekregen en zijn nu gelukkige hondjes. De nieuwsgierige pupjes hebben samen de wereld kunnen ontdekken en er was altijd wel iets te beleven. Rondstruinen, heerlijk snuffelen en een grote kuil graven bijvoorbeeld. Of lekker samen spelen, stoeien en achter elkaar aan rennen.
We denken dat Spot een middelgrote hond wordt als hij later groot is. Het is moeilijk te zeggen wat voor kruising hij is, hij is in ieder geval heel leuk om te zien met zijn zwarte vlekjes. Hij kijkt heel wijs en ondeugend vind je niet? Hij mag best af en toe wat ondeugend zijn want hij is ook hartstikke lief.
Spot kan medio september naar Nederland reizen, hij is dan 4 maanden oud. Met wie mag deze kanjer mee naar huis?

Meer info

Spot is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Spot wordt vlak voor vertrek gecastreerd,
Spot is nog in Roemenië, maar zou met enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Spot, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Spot?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!