Soso lieve dreumes

Dit kleine slaapkoppie heet Soso. Soso is een leuk pupje dat samen met zijn zusje Sara en broertje Spot is opgegroeid. Ze zijn samen op straat gevonden in de stad Beius in Roemenië toen ze pas 1 week oud waren. Ze zijn toen naar het asiel in Beius gebracht en daar was gelukkig een pleegmoeder voor de weesjes. Molly (het beagle moedertje) heeft de kleintjes als haar eigen pups grootgebracht.
Ze hebben veel liefde gekregen en zijn nu alledrie blije en gelukkige hondjes. De nieuwsgierige pupjes hebben samen de wereld kunnen ontdekken en er was altijd wel iets te beleven. Rondstruinen, heerlijk snuffelen en een grote kuil graven bijvoorbeeld. Of lekker samen spelen, stoeien en achter elkaar aan rennen.
We denken dat Soso een middelgrote hond wordt als hij later groot is. Nu is hij ongeveer 4 maanden oud. We weten niet wat voor kruising hij is, hij is gewoon een leuk mengelmoesje. Hij is schattig om te zien en met een hoog knuffelgehalte. Op de foto's lijkt hij een beetje een dromertje, met half zijn oogjes toe.
Soso komt medio oktober naar Nederland. Met wie mag deze dreumes mee naar huis?

Meer info

Soso is gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Spot wordt vlak voor vertrek gecastreerd,
Soso is nog in Roemenië, maar komt medio oktober naar Nederland!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Soso, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4-5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Soso?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!