Molly lief beagle moedertje

Molly is een jong moedertje van 1,5 jaar oud. Ze heeft pas jongen gehad, je kunt het nu nog goed aan haar zien. Maar over een poosje zullen de gezwollen melkklieren weg zijn en lijkt ze weer op het jonge hondje dat ze eigenlijk nog is. We vermoeden dat dit meisje na het baren en de eerste weken zorgen voor haar puppy's op straat gedumpt is. Haar "baasje" zal goed verdiend hebben aan haar puppy's en haar niet meer nodig hebben gehad.
Op dit moment wordt ze opgevangen in het asiel in Beius in Roemenië en ze hebben haar daar inmiddels gesteriliseerd. Nu hoeft ze geen puppy's meer te krijgen en mag ze zelf lekker speels en jong zijn.
Molly is een mooie beagle en een heel aanhankelijk hondje dat graag in gezelschap van mensen is. De verzorgers van SOS zijn weg van haar omdat ze zo'n ontzettende lieverd is. Ik denk dat wij, als wij de kans krijgen in haar lieve bruine ogen te kijken, ook zo verkocht zijn.
We zoeken voor deze schat lieve baasjes die haar een warm thuis geven; een plek waar ze de rest van haar leven verwend, vertroeteld en goed verzorgd wordt.

Meer info

Molly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Molly is nog in Roemenië, maar kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Molly, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5  jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: beagle
  • Schofthoogte: ± 33 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Molly?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!