June met witte teentjes

June is mijn naam, ik ben een puppy en toen de foto’s werden gemaakt was ik 3 maanden oud. Ik ben heel lief en toch hebben ze mij zomaar op straat gezet, samen met mijn zusjes.
Wij hebben pech dat wij in Roemenië geboren zijn. Wij woonden in een dorpje in de omgeving van Campina, een stad in het oosten van Roemenië. En toen ineens patsboem, werden we gedumpt. Wij drietjes moesten het maar zelf uitzoeken. Maar we waren nog veel kleiner dan nu en konden helemaal niet voor ons zelf zorgen.
Gelukkig waren er lieve mensen die ons zagen en zich wel om ons bekommerden. Die namen ons mee naar het asieltje van Antonia. Daar wonen we nu en ze zijn hier heel lief voor ons. We krijgen goed te eten en we zijn al een stuk groter geworden. Ze denken dat ik als ik nog meer groei dat ik dan middelgroot wordt.
Mijn zusjes Isa en Autumn en ik, wij lijken heel veel op elkaar, en het is best moeilijk om ons uit elkaar te houden. Ik ben bijna helemaal zwart en heb alleen een beetje wit op mijn teentjes.
Hier buiten in het asieltje vermaken we ons wel, we doen maar wat, we spelen en we rennen en we lopen elkaar soms ondersteboven, haha. We kunnen goed gek doen.
Ik ben nu bijna 4 maanden en dat is dus oud genoeg om op reis te mogen. Begin augustus gaan we met z'n allen naar Nederland, joepie! Ik zoek dus een fijn stekkie om te mogen wonen. Misschien heb jij een klein plekkie voor mij vrij?

Meer info

June is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
June is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Zij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in June, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!