Isa met de witte sokjes

Isa is mijn naam, ik ben een puppy en toen de foto’s werden gemaakt was ik 3 maanden oud. Ik ben heel lief en toch hebben ze mij zomaar op straat gezet, samen met mijn zusjes.
Wij hebben pech dat wij in Roemenië geboren zijn. Wij woonden in een dorpje in de omgeving van Campina, een stad in het oosten van Roemenië. En toen ineens patsboem, werden we gedumpt. Wij drietjes moesten het maar zelf uitzoeken. Maar we waren nog veel kleiner dan nu en konden helemaal niet voor ons zelf zorgen.
Gelukkig waren er lieve mensen die ons zagen en zich wel om ons bekommerden. Die namen ons mee naar het asieltje van Antonia. Daar wonen we nu en ze zijn hier heel lief voor ons. We krijgen goed te eten en we zijn al een stuk groter geworden. Ze denken dat ik als ik nog meer groei dat ik dan middelgroot wordt.
Mijn zusjes June en Autumn en ik, wij lijken heel veel op elkaar, en het is best moeilijk om ons uit elkaar te houden. Maar ik ben dus die met de witte sokjes aan.
Hier bij Antonia is het best gezellig, we stoeien en spelen heel veel en de tijd vliegt voorbij. Ik ben nu bijna 4 maanden en haast oud genoeg om op reis te mogen. Begin augustus is het zover, dan gaan we naar Nederland, joepie! Ik kan dan misschien bij jou komen wonen. Dat lijkt me heel fijn, dan kunnen we samen spelen en knuffelen en vast nog veel meer leuke dingen doen!

Meer info

Isa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Isa is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Zij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Isa, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!