Autumn lijkt veel op haar zusjes

Autumn is mijn naam, ik ben een puppy en toen de foto’s werden gemaakt was ik 3 maanden oud. Ik ben heel lief en toch hebben ze mij zomaar op straat gezet, samen met mijn zusjes.
Wij hebben pech dat wij in Roemenië geboren zijn. Wij woonden in een dorpje in de omgeving van Campina, een stad in het oosten van Roemenië. En toen ineens patsboem, werden we gedumpt. Wij drietjes moesten het maar zelf uitzoeken. Maar we waren nog veel kleiner dan nu en konden helemaal niet voor ons zelf zorgen.
Gelukkig waren er lieve mensen die ons zagen en zich wel om ons bekommerden. Die namen ons mee naar het asieltje van Antonia. Daar wonen we nu en ze zijn hier heel lief voor ons. We krijgen goed te eten en we zijn al een stuk groter geworden. Ze denken dat ik als ik nog meer groei dat ik dan middelgroot wordt.
Mijn zusjes Isa en June en ik, wij lijken heel veel op elkaar, en het is best moeilijk om ons uit elkaar te houden. Ik ben bijna helemaal zwart en ik heb een beetje wit op mijn teentjes, net als June, maar ik heb ook een wit puntje aan mijn staart!
Hier in het asieltje zijn we veel buiten. We hebben het druk, we spelen met elkaar en met de andere hondjes hier. Stoeien en rennen enzo, pffff, daar wordt je best moe van.
Ik ben nu bijna 4 maanden en daarom mag ik binnenkort op reis. Begin augustus gaan we met de bus naar Nederland, joepie! Ik ben heel benieuwd hoe het daar is. Ik hoop dat er leuke baasjes op mij wachten, waar ik dan lekker mee mee naar huis mag!

Meer info

Autumn is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Autumn is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Zij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Autumn, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!