Nana meer wit dan zwart

Mooi ben ik hè, met mijn zwart-witte krullen? Ik ben meer wit dan zwart en ik heet Nana, ik ben een meisje en ik ben 4 maanden oud. Het gaat nu heel goed met mij, maar ik heb al best wat meegemaakt in mijn jonge leventje. Ik ben samen met mijn zusjes Nela en Norma en mijn mama, langs de kant van de weg gevonden, in Roemenië. Wij waren heel erg bang want mama was aangereden door een auto. De mensen van SOS Dogs hebben mams snel naar de dierenarts gebracht, maar het was te laat… Iedereen was heel droevig. Het leven kan soms zo oneerlijk zijn!
Maar weet je, dat is allemaal verleden tijd. Gelukkig hebben we nieuwe “mama’s”, de verzorgers hier zijn heel lief voor ons . Wij krijgen goed te eten en zijn al veel gegroeid. We weten niet hoe groot we worden. We zijn mixjes, en mama was middelgroot, maar we weten niet hoe groot papa was natuurlijk.
Ik ben gewoon heel speels, zoals een pup hoort te zijn. Ik speel heel veel met mijn zusjes en de andere hondjes en wij maken veel lol samen. Met mijn vriendjes zet ik soms de boel op stelten, dan gaan we gek doen en rennen we achter elkaar aan en doe ik alsof ik omval, haha. Stoeien noemen ze dat, dat vind ik heel leuk. Kijk maar naar mijn kwispelende staartje, ik ben een blij hondje.
Bij wie mag ik komen wonen? Ik wil nog groter groeien, heel veel leren en het knuffeltje in huis worden.
Ik hoop dat ik snel naar Nederland mag reizen, maar ik weet niet wanneer dat kan.

Meer info

Nana is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Nana is nog in Roemenië, maar we hopen dat ze snel naar Nederland kan reizen. Maar we weten nu niet wanneer dat weer kan.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Nana, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot - groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja