Norma lief en ondeugend

Leuk ben ik hè? Met mijn krullen en mijn ondeugende snoetje? Ik ben héél lief en ik heet Norma, ik ben een meisje en ik ben 4 maanden oud. Het gaat nu heel goed met mij, maar ik heb al best wat meegemaakt in mijn jonge leventje. Ik ben samen met mijn zusjes Nana en Nela en mijn mama, langs de kant van de weg gevonden, in Roemenië. Wij waren heel erg bang want mama was aangereden door een auto. De mensen van SOS Dogs hebben mams snel naar de dierenarts gebracht, maar het was te laat… en iedereen was heel erg droevig. Het leven kan soms zo oneerlijk zijn!
Maar weet je, dat is allemaal verleden tijd. Gelukkig hebben we nieuwe “mama’s”, de verzorgers hier zijn heel lief voor ons. Wij krijgen goed te eten en we zijn al best gegroeid. Nou wil jij vast weten hoe groot we worden, maar we weten het niet, want we zijn mixjes. Mama was middelgroot, maar van papa weten we niks.
In het asiel zit ik samen met andere hondjes buiten in een verblijf. Ik speel heel veel met mijn zusjes en de andere hondjes hier en wij hebben heel veel lol samen. Ik hou van spelen en lekker rollebollen over de grond, achter de anderen aan rennen en af en toe een sprintje trekken.
We hebben het wel gezellig samen, maar ik ben wel klaar voor een ander leven, een echt hondenleven bij mensen thuis. Heb jij misschien nog een plekje over voor mij? Als je met mij wilt knuffelen en wilt spelen, dan kom ik graag bij jou wonen.
Ik hoop dat ik snel naar Nederland mag reizen, maar ik weet niet wanneer dat kan.

Meer info

Norma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Norma is nog in Roemenië, maar we hopen dat ze snel naar Nederland kan reizen. Maar we weten nu niet wanneer dat weer kan.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Norma, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot - groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Deel dit bericht!