Nela meer zwart dan wit

Leuk ben ik hè, met mijn zwart-witte krullen? Ik ben meer zwart dan wit en ik heet Nela, ik ben een meisje en ik ben 4 maanden oud. Het gaat nu heel goed met mij, maar ik heb al best wat meegemaakt in mijn jonge leventje. Ik ben samen met mijn zusjes Nana en Norma en mijn mama, langs de kant van de weg gevonden, in Roemenië. Wij waren heel erg bang want mama was aangereden door een auto. De mensen van SOS Dogs hebben mams snel naar de dierenarts gebracht, maar het was te laat… en iedereen was heel erg droevig. Het leven kan soms zo oneerlijk zijn!
Maar weet je, dat is allemaal verleden tijd. Gelukkig hebben we nieuwe “mama’s”, de verzorgers hier zijn heel lief voor ons. Wij krijgen goed te eten en we zijn al best gegroeid. We weten niet hoe groot we worden want we zijn mixjes. Mama was middelgroot, maar van papa weten we niks.
Ik ben gewoon een vrolijke pup. Ik speel heel veel met mijn zusjes en de andere hondjes hier en wij hebben heel veel lol samen. Ik hou van stoeien en van rennen, soms neem ik een aanloopje en spring ik in de lucht.. en soms val ik of loop ik tegen mijn zusje aan... “boem” en dan rollen we samen verder, haha da's leuk.
Ik ben op zoek naar een lieve familie waar ik mag wonen want ik wil heel graag weten hoe het is om huishond te zijn. Ik ben nieuwsgierig en slim en wil vanalles van jullie leren.
Ik hoop dat ik snel naar Nederland mag reizen, maar ik weet niet wanneer dat kan.

Meer info

Nela is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Nela is nog in Roemenië, maar we hopen dat ze snel naar Nederland kan reizen. Maar we weten nu niet wanneer dat weer kan.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Nela, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op:

06-11690950 van 10.00-21.00

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot - groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Deel dit bericht!