Nikki mooi en gevoelig

Dit prachtige pupje heet Nikki en zij is ongeveer 4 maanden oud. Zij is een mooi mengelmoesje, maar van welke rassen, geen idee. Ook weten we niet hoe groot ze gaat worden, middelgroot of groot? Het blijft een leuke verrassing. Nikki heeft ook nog een broertje Nick en een zusje Nala. Tenminste, we denken dat ze familie zijn omdat ze samen gevonden zijn en een beetje op elkaar lijken.
De drie zijn samen op straat gevonden in Telega, een dorpje in Roemenië. Iulia* en haar team waren daar voor een sterilisatie-campagne en vonden toen deze kleintjes die daar zomaar ergens achtergelaten waren.
We weten niet wat er met ze is gebeurd, maar ze waren heel bang, dus dat voorspelt weinig goeds. Iulia bracht ze naar de opvang van Antonia en daar hebben ze een poosje gewoond. Totdat ze op reis mochten naar Nederland. De drie zijn pas bij ons aangekomen.
Nikki is niet alleen heel mooi, maar ook heel lief. Maar ze is nog bang en onzeker. Ze wordt nieuwsgieriger en wil wel naar mensen toe komen, maar durft nog nèt niet. Ze blijft op een afstandje zitten kijken. Stapje voor stapje komt ze er wel en ze zal in huis sneller vooruitgaan dan in onze opvang. Maar Nikki zal tijd nodig hebben om te wennen en vertrouwen te krijgen, dat moet rustig opgebouwd worden. Daarom plaatsen we haar niet in een gezin met jonge kinderen.
Voor dit mooie en gevoelige meisje, zoeken we lieve baasjes met geduld. Ze is op de goede weg maar heeft nog tijd nodig om te wennen in haar eigen tempo.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Nikki is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Nikki is nu in Nederland. Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Nikki, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!