Jamie wil ook lieve baasjes

Dit mooie koppie is van Jamie, een lieve jonge hond van ongeveer 1,5 jaar oud.  Hij is een leuke kruising, met een mooie vachttekening. Qua grootte zit hij ergens op de grens tussen middelgroot en groot. Samen met zijn broers John en Jack is hij augustus vorig jaar gevonden. De jongens waren toen nog hele kleine puppys. Harteloze mensen hadden ze gedumpt op een parkeerplaats in de omgeving van Campina. Maar gelukkig hebben dierenvrienden zich over de kleintjes ontfermd en ze naar het asieltje van Iulia* gebracht. Sindsdien worden ze daar opgevangen en verzorgd. Jack is de geluksvogel van de drie en heeft een paar maanden geleden via ons baasjes in Nederland gevonden. We hopen dat het ons ook lukt voor zijn broers.
Het asiel waar ze nu wonen is echt heel anders dan de akelige gemeente asielen in Roemenië. Iulia en de andere vrijwilligers zorgen heel goed voor de honden, ze hebben mooie speelweides en gaan regelmatig met de honden wandelen. Ze doen hun uiterste best om ze zo goed mogelijk op te vangen en zoveel mogelijk aandacht te geven.
Jamie heeft het er best naar zijn zin. Het is gezellig met de andere hondjes en hij heeft veel vriendjes om mee te spelen. Er is genoeg ruimte om lekker rond te lopen of hard te rennen. Ook zijn er lieve mensen die voor hem zorgen en soms ook even tijd hebben om hem lekker te aaien. Jamie is dol op knuffelen en als hij de kans krijgt drukt hij zich dicht  tegen je aan.
Er wordt goed voor hem gezorgd in het asieltje van Iulia, maar we gunnen hem zoveel meer. Hij verdient een fijn hondenleven bij mensen thuis, met veel aandacht en knuffels en dagelijkse wandelingen in het park of bos. We zoeken lieve baasjes die hem alles willen leren, hij kent alleen het leven in dit asiel en kan natuurlijk nog wel wat opvoeding gebruiken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Jamie is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.
Mocht u interesse hebben in Jamie, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Meer info

Jamie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!