Rhani moeder van de R-puppy's

Dit is Rhani, moeder van de prachtige pupjes Rhian, Robyn, Rodee en Rowie.
Rhani is middelgroot, zo’n 50cm hoog en wordt geschat op 5 jaar oud. Ze is een mooie kruising met een hele lieve uitstraling en schattige witte sokjes aan alle vier haar pootjes.
Een paar maanden geleden is ze samen met haar kleintjes gevonden in het bos, vlakbij Campina, een stadje in Roemenië.
Gelukkig is de familie op tijd gevonden, ze waren allemaal erg mager en zouden het niet lang meer alleen hebben gered. Rhani en haar kindjes zijn opgevangen in het asieltje van Antonia en allemaal goed aangesterkt.
Haar kleintjes zijn nu oud genoeg om op eigen pootjes te staan en zullen binnenkort naar hun adoptiefamilie gaan. Hopelijk lukt het ons ook om een goed thuis voor Rhani te vinden.
Rhani heeft waarschijnlijk ooit baasjes in Roemenië gehad. Ze is vast, zoals daar zoveel gebeurd, op straat gezet omdat ze zwanger was.
Nu zijn wij voor haar op zoek lieve mensen die haar wel zullen waarderen. Rhani is een schat van een hond en ze zoekt baasjes om voor altijd van te houden.

Baasje worden?

Rhani is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Rhani dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rhani is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!