Rodee van de R-puppy's

Hoi allemaal, ik heet Rodee, ik ben een puppy van drie of vier maandjes of iets ertussen in. Ik ben heel lief en schattig en ik kan heel mooi zitten.
Ik ben niet alleen hoor, ik heb een mam en vier zusjes.... de R-puppy's; omdat wij bij elkaar horen hebben we allemaal een naam met dezelfde letter gekregen.
Een poosje geleden zijn we met z’n allen gevonden in een bos vlakbij Campina, dat is een stadje in Roemenië. Het ging toen helemaal niet goed met ons. Het was heel erg koud en we hadden niets te eten en waren heel erg klein en mager.
Toen gebeurde er een wonder; er waren mensen in het bos en die hebben ons gevonden. Pffff, dat was op het nippertje. Het waren hele lieve mensen en zij hebben ons meegenomen en zijn voor ons gaan zorgen.
Ik kreeg brokjes en dat ging er in als koek. De eerste dagen heb ik heel veel gegeten tot mijn buikje vol was en niet meer knor knor deed van de honger.
Nou word ik opgevangen in het asieltje van Antonia samen met mijn lieve mams Rhana. Mam is middelgroot en daarom denken ze dat ik ook zo groot word als ik later groot ben.
Er wordt hier goed voor mij gezorgd, maar ik hoop dat ik nog meer geluk heb en dat er iemand mijn baasje wil worden.
Dan mag ik mijn boeltje gaan pakken en op reis naar Nederland. Dat is dan een heel nieuwe begin; ik wil heel graag samen met mijn baasje de wereld gaan ontdekken.

 


Rodee is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!