Thor zoekt een nieuw baasje

Ik ben Thor, ik ben een prachtige hond, al zeg ik het zelf. Ik ben een grote knul, en ben volledig uitgegroeid. Mijn geschatte geboortedatum is namelijk april 2021. Niet te geloven dat ik al zo lang op een baas wacht, want ik kwam hier als pup, en ik ben zo lief! Ik beloof een hele brave hond te zijn.
Ik ben een kruising en vind dat ik wel wat weg heb van een herder. Ik heb een donkere snoet en mijn oren die hangen een beetje.
Ik ben nu in het asieltje van Antonia. Mijn baasje heeft me bij haar achtergelaten. Ze bracht mij naar Antonia, bij een sterilisatie-campagne, om mij gratis te laten castreren. Maar ze wilde me daarna niet meer terug hebben en zei dat ze niet meer voor mij kon zorgen.
Nou hang ik hier een beetje rond en speel ik met de andere hondjes die hier zijn. Er wordt hier goed voor mij gezorgd, maar ik wil niet voor altijd hier blijven, dat snap je natuurlijk wel. Ik wil een nieuw baasje, maar dan een hele goede, eentje die mij niet meer zomaar weg zal doen.
Ik ben heel lief en ik wil je trouwe maatje worden. Als jij mijn baasje wilt worden, kan ik op korte termijn Nederland zijn!

Baasje worden?

Thor is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Thor, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Thor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: geschatte geboortedatum april 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!