Thor zoekt een nieuw baasje

Ik ben Thor, ik ben een pup van 7 maanden oud en ik ben al best flink. Ik groei nog een paar maandjes en ik word dus een grote hond.
Ik ben een kruising en vind dat ik wel wat weg heb van een herder. Ik heb een donkere snoet en mijn oren die hangen een beetje.
Ik ben nu in het asieltje van Antonia. Mijn baasje heeft me bij haar achtergelaten. Ze bracht mij naar Antonia, bij een sterilisatie-campagne, om mij gratis te laten castreren. Maar ze wilde me daarna niet meer terug hebben en zei dat ze niet meer voor mij kon zorgen.
Nou hang ik hier een beetje rond en speel ik met de andere hondjes die hier zijn. Er wordt hier goed voor mij gezorgd, maar ik wil niet voor altijd hier blijven, dat snap je natuurlijk wel. Ik wil een nieuw baasje, maar dan een hele goede, eentje die mij niet meer zomaar weg zal doen.
Ik ben heel lief en ik wil je trouwe maatje worden. Als jij mijn baasje wilt worden, kan ik 15 januari in Nederland zijn!

Baasje worden?

Thor is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Thor, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Thor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!