Sienna de mooiste van de familie

Hoihoi! Ik ben Sienna, een heel lief hondje en ik ben plusminus 7 maanden oud. Ik ben dus nog heel jong. Ik heb al flinke hoge poten, en ik groei nog wel eventjes, ik word dus een grote hond.
Ik ben een mengelmoesje, ik ben er een van een nestje van vijf ( de S-pups) en wij zagen er allemaal net ietsje pietsie anders uit. Dat komt natuurlijk doordat we kruisingen zijn.
Toen ik heel klein was ben ik samen met mijn broertjes en zusjes ergens buiten gevonden en daarna opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Roemenië.
Toen we eenmaal al onze entingen hadden gehad en oud genoeg waren mochten we op reis naar Nederland om te kijken of we daar meer geluk zouden hebben.
Mijn broertjes Shaffy en Stevie en zusje Shosha hebben het geluk al gevonden. Die zijn al geadopteerd en ik heb gehoord dat ze het heel goed doen bij hun nieuwe baasjes.
Dan kan ik dat natuurlijk ook!  Ik ben heel lief en speels. Ik hou van spelen met mijn vriendjes, maar ik hou ook van rustig liggen niksen, een beetje luieren en te dromen.
Ik zoek lieve mensen die het leuk vinden om mij nog alles te leren, want ik heb nog nooit in huis gewoond.

Baasje worden?

Sienna is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Sienna, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Sienna is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.


Sienna is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!