Shosha de apartste van de familie

Hoihoi! Ik ben Shosha, een lief meisje, en ik ben er eentje van de S-pups. Wij zijn met z’n vijven en hebben allemaal een naam met de letter S gekregen. We zijn allemaal mooie mengelmoesjes en ze denken dat we grote honden worden.
We zijn kruisingen en we lijken veel op elkaar, maar toch zien we er allemaal net ietsje pietsje anders uit. Ik heb als enige van het stelletje stippen op mijn velletje, echt heel apart.
Eerst was ik in het asiel van SOS Dogs in Roemenië, daar zaten wij gezellig samen in een groot buitenhok. Nu ben ik in de opvang van SOS Dogs in Didam en hier zitten we samen in een puppenwei en kunnen we fijn met elkaar spelen. Er is genoeg ruimte om rond te rennen en gek te doen. Ik ben meestal druk aan het stoeien met mijn broertje en zusjes. Maar soms is het ook fijn om lekker te niksen, een beetje te luieren en te dutten. Wij puppies hebben onze schoonheidsslaapjes hard nodig om te groeien en mooie hondjes te worden.
De mensen van SOS hebben goed voor ons gezorgd en nu ben ik groot genoeg om op mijn eigen pootjes te staan. Ik heb alle entingen gehad en helemaal klaar voor adoptie!
Ik ben een beetje verlegen maar heel lief, ik heb lieve baasjes nodig die mij rustig laten wennen en alles willen leren.

Baasje worden?

Shosha is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Shosha, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Shosha is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!