Nina van de N-pups

Hoi ik ben Nina, ik ben een puppy, een meisje van ongeveer 6 maanden oud. Ik heb een naam met de letter "N" en mijn broertjes en zusjes ook, daarom zijn wij de N-pups. Het is dezelfde letter als de naam van onze lieve mama Nyca.
We zijn samen met onze mams gevonden in Susturogiu, een klein dorpje vlakbij het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Daar waren wij zomaar achtergelaten en mam moest in haar uppie voor ons zorgen, maar gelukkig zijn we allemaal gered.
We lijken veel op onze mama, maar misschien ook wel op onze papa, maar die kennen we niet. Ze denken dat we net zo groot worden als mama, ongeveer 50 centimeters. Maar zeker weet je het nooit, met ons mixjes hè, we blijven een verrassing.
We zijn opgevangen in het asiel van SOS Dogs en daar woonden we buiten in een soort van kennel. Er was genoeg ruimte om te rennen en te spelen en als we even wilden niksen of slapen dan gingen we schuilen in de hondenhokjes.
Omdat ik oud genoeg was en alle belangrijke prikjes gehad had, mocht ik pas mee op reis naar Nederland. Ik ben dus nu in de opvang van SOS Dogs in Didam. De mensen hier zijn ook best onder de indruk van mijn persoontje: ik ben gewoon een heel leuk hondje; heel vrolijk en speels. Ik speel graag met de andere hondjes of met een speeltje. Ik ben ook dol op mensen en knuffelen is ook mijn ding.
Ik hoop dat je mij leuk vindt en naar mij komt kijken. Als ik dan met je mee naar huis mag, dan zou ik helemaal happy zijn!

Baasje worden?

Nina is nu in Nederland! Nina is een sociale pup, ze houdt van mensen en is graag bij je. Ze is heel vrolijk en speels en kan zich goed zelf vermaken met een speeltje.
Mocht u interesse hebben in Nina, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± maart 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!