Nyca prachtige mama

Deze prachtige mama heet Nyca. Ze is ongeveer 1,5 tot 2 jaar oud. Ze is gevonden in een klein dorpje met de moeilijke naam Susturogiu, dat is vlakbij het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ze was echter niet alleen.. ze had vijf pups. Allemaal zijn ze opgenomen in ons asiel. Vier van haar pups mogen ook naar ons toekomen. Waarom niet vijf zul je zeggen? De vijfde is zo gelukkig naar Engeland te mogen, waar al een heerlijk gezinnetje voor hem gevonden is.
Terug naar mama Nyca. Toen ze net in het asiel was, was ze wat verlegen. Ze moest echt even wennen. Inmiddels kent ze alle medewerkers en voelt ze zich op haar gemak in de nieuwe omgeving. Ze is een super lief meisje, ze had gewoon wat tijd nodig. Ze doet het heel goed en is dan ook klaar voor haar nieuwe huisje!
Haar toekomstige baasjes zullen rekening moeten houden met het feit dat een verandering voor haar weer even spannend zal zijn. En dat ze tijd nodig heeft om te wennen. Met rust en geduld krijg je een maatje voor het leven erbij!

Baasje worden?

Nyca is nu in Nederland! . Mocht u interesse hebben in Nyca, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nyca is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!