Mielu uit een nestje van 8

Ik ben Mielu, ik ben een puppy en ik ben heel leuk en lief. Ik ben een knap reutje. Ik ben een bastaardje en ik weet niet wat voor soort hond ik ben of hoe groot ik word. Hier denken ze dat ik als ik later groot ben een middelgroot hondje wordt. Ze kunnen dat een beetje zien aan hoe ik nu ben en hoe groot en dik mijn pootjes zijn.
Ik heb nog een boel broertjes en zusjes, we zijn nu nog met zijn zevenen.. maar we waren eerst met z’n achten. Eén van ons heeft geboft en heeft al een baasje in Roemenië gevonden.
Het gaat nu heel goed met mij en met ons allemaal. Maar onze leventjes begonnen niet zo best, toen we nog héél klein waren zijn we gedumpt als afval ergens langs een hele drukke weg. Je wil niet weten hoe we eruit zagen, we waren ieniemini en zaten vol met wormpjes.
Het had heel anders met ons kunnen aflopen, maar we hebben geluk gehad, want een lief meisje uit Boekarest heeft ons gevonden. We mochten met haar mee naar haar huis en ze heeft heel goed voor ons gezorgd. Maar ze kon natuurlijk niet voor altijd voor zoveel hondjes blijven zorgen. Dus toen we twee maanden waren en groot genoeg heeft ze ons naar het asieltje van Antonia gebracht en daar wonen we dus nu.
We spelen en stoeien met elkaar en maken er het beste van. Maar het liefste willen we weer bij lieve mensen in een huisje wonen.
We zijn nu 3 maanden en over een maandje zijn we oud genoeg om op reis te mogen. Als jij mijn baasje wilt worden, dan kan ik 18 december in Nederland zijn!


Mielu is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!