Katy leuke mix

 

Deze prachtige dame heet Katy. Katy is een teefje, haar geschatte geboortedatum is oktober 2021. Ze is uitgeroeid tot een mooie grote dame met een prachtige vacht!

Toen Katy nog een pup was, is ze door haar "baasje" zomaar op straat gezet. Geen idee waar ze heem moest, heeft ze toch de juiste route gekozen. Ze belande namelijk bij Antonia op haar stoep. Die kon haar natuurlijk niet achterlaten en heeft haar meegenomen naar haas asiel. Ze is dus nu al langere tijd in het asieltje van Antonia
Ze is een heerlijke meid. Sociaal met de andere honden, en gek op mensen. Ze kan soms iets voorzichtig zijn, maar dat is natuurlijk ook helemaal niet gek. Ze ziet dagelijks mensen, en is gek op de aandacht en gezelligheid. Ze zal natuurlijk nog wel dingen moeten leren, want ze kent alleen dit asiel leven. Maar slim als ze is, verwachten we daar geen problemen mee. Deze prachtige dame wacht al heel lang op haar kans, hopelijk vinden we die snel voor haar!

Baasje worden?

Katy is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Katy dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Katy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: geschatte geboortedatum ± oktober 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!