Boris zoontje van Betty

Hoi, ik ben Boris en ik ben het zoontje van Betty. Ik heb ook nog twee broers Benny en Bingo, we lijken maar een beetje op elkaar en we zien er allemaal ietsje anders uit. Ik ben nou 4 maanden en een kleine jongen, ik ga natuurlijk nog wel groeien maar ze denken dat ik niet zo groot wordt. Ik wordt vast net zo groot als mam.
Samen met mijn mams en mijn broertjes zit ik in een asiel in Roemenië. We zitten hier buiten in een verblijf met een hek eromheen, maar we hebben wel de ruimte hoor. We kunnen rennen en spelen en we hebben het best druk met achter elkaar aan zitten.
Nog maar een paar nachtjes slapen in mijn hondenhokje en dan mag ik op reis helemaal naar Nederland. Ik heb al mijn prikjes gehad en ik heb een echt paspoortje dus ik ben er helemaal klaar voor. Ik sta te trappelen om een baasje te gaan zoeken.
Ik ben benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven is. Maar een beetje spannend vind ik het wel. Ik hoop dat mijn baasje snapt dat ik nog veel moet leren, want ik heb nog nooit in een huis gewoond.

Baasje worden?

Boris is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Boris, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Boris is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein-kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!