Betty lief moedertje

Ik ben Betty en ik ben een mooi teefje uit Roemenië en ik ben 2 jaar. Je vraagt je misschien af wat voor hond ik ben, maar ik ben heus geen rashondje. Ik ben van eenvoudige komaf en gewoon een kruising. Zoals je kunt zien, ben ik niet zo groot, maar een leuk een maatje. Je kunt mij nog makkelijk optillen, dat vind ik prima en ik leg dan mijn pootjes op je schouder en houd je stevig vast.
Ik ben de trotse mama van drie mooie puppies, Bingo, Boris en Benny. Ik ben echt heel lief, maar toch ben ik door mijn baasjes het huis uit gezet, samen met mijn jongens. Ze wilden niet voor mij en mijn kleintjes zorgen en we moesten ons zelf maar zien te redden.
Toen kwamen we in het asiel terecht. Dat was in Beius, een stad in het westen van Roemenië. Daar hebben ze goed voor ons gezorgd en zijn we een hele poos opgevangen en nu zijn we pas allemaal verhuisd naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Maar we hoeven hier niet lang te blijven, want we mogen binnenkort op reis naar Nederland.
Mijn jongens zijn groot genoeg om op zichzelf te gaan wonen en ik ga ook op zoek naar een huisje voor mezelf. Ik wil graag een baasje waar ik altijd bij mag blijven en die heel lief voor mij is.

Baasje worden?

Betty is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Betty, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Betty is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein-kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!