Tisa mooi bruin hondje

Hoi, ik ben Tisa en ik ben een hondenmeisje van zo’n 6 maanden oud. Ik ben bruin en heb korte haartjes en leuke hangoortjes. Ik ben een mixje en de mensen hier hebben geen idee wat voor kruising ik ben. Als jij het weet  mag je het ze vertellen.😀
Ze hebben mij en mijn broertje Tibru gevonden op straat in het dorpje Sisterea. En samen met mijn broertje ben ik nou hier in het asiel van SOS Dogs. We zijn net bij de dierenarts geweest en die heeft ons “geholpen”. Daarom heb ik een blauw buikje, dat is van het ontsmettingsmiddel. Je ziet er straks niks meer van. We hebben ook alle prikjes gehad en zijn dus helemaal klaar voor adoptie.
We willen ook graag mee op reis naar Nederland. Wij zoeken hele lieve baasjes, waar we altijd bij mogen blijven, en die ons nooit zomaar op straat zullen zetten!

Baasje worden?

Tisa is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Tisa, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tisa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!