Tibru mooi bruin hondje

Hoi, ik ben Tibru en ik ben een reutje van zo’n 6 maanden oud. Ik ben bruin en heb korte haartjes en leuke oortjes. Ik ben een mixje en de mensen hier hebben geen idee wat voor kruising ik ben. Als jij het weet  mag je het ze vertellen.😀
Ze hebben mij en mijn zusje Tisa gevonden op straat in het dorpje Sisterea. En samen met mijn zusje ben ik in het asiel van SOS Dogs opgevangen. We zijn bij de dierenarts geweest en die heeft ons “geholpen”. Daarom heb ik een blauw buikje, dat is van het ontsmettingsmiddel. Je ziet er straks niks meer van. We hebben ook alle prikjes gehad en zijn dus helemaal klaar voor adoptie.
We mochten mee op reis naar Nederland en zijn nu in de opvang van SOS in Didam. Wij zoeken hele lieve baasjes, waar we altijd bij mogen blijven, en die ons nooit zomaar op straat zullen zetten!

Baasje worden?

Tibru is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Tibru, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Tibru is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!