Pebbles lief kleintje

Ikke ben Pebbles een klein pupje uit Roemenië. Op de foto's ben ik 3 maanden oud en als ik 4 maanden ben, en dat is heel snel al, dan kan ik geadopteerd worden.
Ik heb twee zusjes Muffin en Cookie en een broertje Cooper. Je zou niet zeggen dat wij familie zijn, want wij zien er allemaal anders uit. Dat is niet zo gek, dat komt omdat wij kruisingen zijn. Wij zijn hele leuke verrassingspakketjes😀. Het wordt een verrassing hoe we er uit gaan zien als we groot zijn en hoe groot we gaan worden. Ze denken dat we klein blijven omdat we nu ook kleintjes zijn. Nou we zullen nog wel zien😀.
Nu ben ik nog in het asieltje  van Antonia, en dat is in Campina, een stad in het oosten van Roemenië. Onze baasjes kwamen hier om mama gratis te laten steriliseren en hebben ons toen hier achtergelaten.
Het is hier best ok hoor, we krijgen lekkere brokjes en we zijn gezellig saampjes. Ik speel veel met de andere hondjes. We zitten hier niet in een hok, maar we zijn veel buiten en kunnen goed rennen. Ik snuffel graag in het gras of ga lekker graven in de zandbak en soms doe ik effe helemaal niks, gewoon heerlijk luieren.
Begin augustus mag ik op reis naar Nederland. Heb jij misschien een plekje voor mij? Als je lief voor mij bent, dan kom ik graag bij jou wonen ❤

Meer info

Pebbles is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Pebbles is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Zij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Pebbles, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!