Murphy een echte pup

Ik ben een pup, een jongen en ergens tussen de 3 en 4 maanden oud. Dat is omdat ze het niet precies weten, want ze hebben mij gevonden. Ik was helemaal alleen. Gelukkig herinner ik me niet zo veel meer van die tijd, want leuk was het toen niet.
Maar er gebeurde een klein wonder want er kwamen lieve mensen langs en die mij hebben geholpen. Zij hebben mij naar het asieltje van Antonia gebracht en toen kwam alles goed met mij.
Ik ben niet meer alleen want hier bij Antonia zijn nog veel meer puppies. Er zijn ook andere hondjes, maar ik vind het het fijnst om met mijn puppenvriendjes te spelen. Wij vinden namelijk hetzelfde leuk. Een beetje rennen, en beetje stoeien en een beetje boel gek doen. We gaan door tot we er moe bij neer vallen. Dan doen we een klein dutje en als we dan weer wakker worden, dan is het weer feest!
Je snapt het al, ik ben een echte pup en ik ben heel speels. Omdat ik dus een pup ben, zal ik nog van alles moeten leren. Ik heb nog nooit in een huis gewoond bijvoorbeeld. Maar dat lijkt me wel wat! Nou kom ik binnenkort naar Nederland dus dan zou ik het wel heel graag willen proberen. Mag ik misschien bij jou? Dan kan jij mijn baasje zijn!

Meer info

Murphy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Murphy is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Hij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Murphy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot?
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!