Muffin kleine luilak

Ikke ben Muffin een klein pupje uit Roemenië. Op de foto's ben ik 3 maanden oud en als ik 4 maanden ben, en dat is heel snel al, dan kan ik geadopteerd worden.
Ik heb twee zusjes Pebbles en Cookie en een broertje Cooper. Je zou niet zeggen dat wij familie zijn, want wij zien er allemaal anders uit en ik ben de enige die zwart is. Maar dat is niet zo gek, dat komt omdat wij kruisingen zijn. Wij zijn hele leuke verrassingspakketjes😀. Het wordt een verrassing hoe we er uit gaan zien als we groot zijn en hoe groot we gaan worden. Ze denken dat we klein blijven omdat we nu ook kleintjes zijn. Nou we zullen nog wel zien😀.
Nu ben ik nog in het asieltje van Antonia, en dat is in Campina, een stad in het oosten van Roemenië. Onze baasjes kwamen hier om mama gratis te laten steriliseren en hebben ons toen hier achtergelaten.
Het is hier best ok hoor, we krijgen lekkere brokjes en zijn gezellig saampjes. We zitten hier niet binnen in een hok, maar we zijn veel buiten. Ik kan best ver lopen en heel snel rennen. Ik speel veel met de andere puppies hier, maar ik ben ook een luilak en hou van dutjes doen. Als ik knus tegen mijn zusje aanlig, met mijn koppie op haar kontje, dan val ik zo in slaap.
Begin augustus mag ik op reis naar Nederland. Ik hoop dat ik daar een baasje vind die leuk een aardig is en snapt dat ik nog een pup ben en nog een beetje manieren moet leren.

Meer info

Muffin is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Muffin is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Zij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Muffin, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!