Meda van de M-puppies

Hoi ik ben Mera, ik ben een pup, een meisje van zo’n vier-en-een-halve maand. Ik heb een naam met de letter "M" en mijn broertjes en zusje ook, daarom zijn wij de M-puppies. Het is vast de letter van "mooi", want dat zijn we allemaal.
We waren samen met onze mam ergens in de bergen hier in Roemenië. Daar waren wij achtergelaten in the middle of nowhere, waar niemand woont, maar gelukkig zijn we toch ontdekt.
Een heel lief meisje heeft ons gevonden langs een bergweggetje. Ze heeft ons naar het asiel van SOS Dogs gebracht en een van mijn broertjes mocht, omdat hij gewond was aan een pootje, bij haar in huis herstellen.
Mijn mam is Lena en die is heel lief en die heeft de eerste tijd goed voor ons gezorgd. Daarna hebben de mensen van SOS Dogs voor ons gezorgd en nu we oud genoeg zijn en alle belangrijke prikjes gehad hebben, mogen we binnenkort op reis. Op zoek naar geluk!
Voorlopig ben ik nog hier in het asiel en speel ik met de andere puppies hier. Wij M-puppies zitten buiten in een groot verblijf samen met de A-tjes. Er is dus altijd wel een vriendje om achter aan te rennen of mee te stoeien. We vermaken ons wel. Binnenkort kom ik dus jullie kant op. Ik hoop dat er dan al baasjes op mij wachten, waar ik mee naar huis mag. Dat zou helemaal mooi zijn!

Baasje worden?

Mera is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Mera, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mera is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!