Lena moeder van de M-puppies

Lena is een lieve hond van ongeveer 2 jaar oud en zo’n 55 cm groot. Ze is slank van bouw en heeft een mooie wolfsgrauwe kleur. Ze is de moeder van de M-puppies. Ze was samen met haar kindertjes gedumpt, ergens in de bergen in Roemenië, in the middle of nowhere waar niemand woont.
Gelukkkig zijn ze toch ontdekt. Lilla, een dierenvriendin vond ze op een dag langs de weg. Ze bracht ze gauw naar het asiel van SOS Dogs. Een van de puppies had extra zorg nodig omdat hij gewond was aan zijn pootje, en hij mocht met haar mee naar huis om aan te sterken. Lena en de andere M-puppies werden opgevangen in het asiel.
Lena heeft goed voor haar kindertjes gezorgd en ze groeiden als kool. Toen ze oud en groot genoeg waren werden ze apart gezet, haar puppies in een verblijf en zij in een ander.
Zij kon weer aan zichzelf gaan denken en hoefde niet meer met de kleintjes rekening te houden. Ze zit nu tussen honden van haar eigen formaat en heeft haar plaats in de roedel. Ze hangen wat samen rond en als de anderen aan het spelen zijn wil ze ook graag meedoen. Lena is de vriendelijkheid zelve en kan het met alle honden goed vinden.
Lena is helemaal klaar voor een nieuwe start en zoekt lieve baasjes om voor altijd van te houden en bij te blijven.

Baasje worden?

Lena is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Lena, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lena is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!