Meda van de M-puppies

Hoi ik ben Meda, ik ben een pup, een meisje van zo’n vier-en-een-halve maand. Ik heb een naam met de letter "M" en mijn broertjes en zusje ook, daarom zijn wij de M-puppies. Het is vast de letter van "mooi", want dat zijn we allemaal.
We waren samen met onze mam ergens in de bergen hier in Roemenië. Daar waren wij achtergelaten in the middle of nowhere, waar niemand woont, maar gelukkig zijn we toch ontdekt.
Een heel lief meisje heeft ons gevonden langs een bergweggetje. Ze heeft ons naar het asiel van SOS Dogs gebracht en een van mijn broertjes mocht, omdat hij gewond was aan een pootje, bij haar in huis herstellen.
Mijn mam is Lena en die is heel lief en die heeft de eerste tijd goed voor ons gezorgd. Daarna hebben de mensen van SOS Dogs voor ons gezorgd en nu we oud genoeg zijn en alle belangrijke prikjes gehad hebben, mogen we binnenkort op reis. Op zoek naar geluk!
Voorlopig ben ik nog hier in een buitenverblijf en speel ik met de andere puppies hier. Met de A-tjes ben ik dikke vriendjes en als Eva, een van de verzorgers in de kennel komt, ga ik ook naar haar toe om wat aaitjes te krijgen. Zoals de meeste hondjes, ben ik daar ook dol op. Bij wie van jullie mag ik binnenkort komen wonen? Ik wil heel veel met je spelen, stoeien en natuurlijk knuffelen.

Baasje worden?

Meda is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Meda, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Meda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!