Cooper kleine verrassing

Ikke ben Cooper een klein pupje uit Roemenië. Op de foto's ben ik 3 maanden oud en als ik 4 maanden ben, en dat is heel snel al, dan kan ik geadopteerd worden.
Ik heb drie zusjes Pebbles, Muffin en Cookie. Je zou niet zeggen dat wij familie zijn, want wij zien er allemaal anders uit. Dat is niet zo gek, dat komt omdat wij kruisingen zijn. Wij zijn hele leuke verrassingspakketjes😀. Het wordt een verrassing hoe we er uit gaan zien als we groot zijn en hoe groot we gaan worden. Ze denken dat we klein blijven omdat we nu ook kleintjes zijn. Nou we zullen nog wel zien😀.
Nu ben ik nog in het asieltje van Antonia, en dat is in Campina, een stad in het oosten van Roemenië. Onze baasjes kwamen hier om mama gratis te laten steriliseren en hebben ons toen hier achtergelaten.
Het is hier best ok hoor, we krijgen lekkere brokjes en we zijn gezellig saampjes. We kunnen heel veel spelen. En we zitten niet in een hok, maar er is hier gras om in te snuffelen en een zandbak om in te wroeten. Ik steek mijn neusje graag overal in, effe ruiken, hmmmm.
Begin augustus mag ik op reis naar Nederland. Bij wie mag ik dan komen wonen? Ik ben nog klein en ik moet nog heel veel leren, maar lieve baasjes die snappen dat vast wel.

Meer info

Cooper is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Cooper is nog in Roemenië, maar komt binnenkort naar Nederland. Hij is dan op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Cooper, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3-4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!