Mimi lieve grote hond

Mimi is een grote hond en de dochter van Lizzy. Ze is een stukje kleiner dan mams. Ook Mimi heeft net als haar moeder een lief en zacht karakter.
Ze leefde samen met haar moeder op straat in de stad Marghita in Roemenië. Het is niet duidelijk hoe lang de twee al voor zichzelf moesten zorgen, maar ze zijn door Zsuza van straat gehaald omdat ze daar niet veilig waren.
Nu zijn ze pas van het asiel in Marghita naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht, omdat ze daar meer kans op adoptie maken.
Op de foto’s en het filmpje is ze nog wat onzeker, maar dat komt omdat ze voor het eerst aan de riem loopt. Dat is ze nog niet gewend.
We zijn op zoek naar lieve geduldige en ervaren baasjes voor Mimi. Ze zal vast aan nog meer dingen moeten wennen, misschien heeft ze nog nooit in een huis geleefd. In Roemenië houden veel mensen de honden vaak in de tuin, dus ook al heeft ze ooit baasjes gehad, een warme plek binnnen zal vast nieuw voor haar zijn.
We gunnen deze lieverd een fijn thuis waar ze mag genieten van een goed hondenleven. Zodra je eenmaal een goede band met haar hebt, zal Mimi echt een trouwe kameraad zijn.

Baasje worden?

Mimi is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Mimi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mimi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
Deel dit bericht!