Lizzy lieve grote hond

Lizzy is een grote hond van zo’n 60 cm, misschien wel meer. Ze ziet er doordat ze zo groot is best stoer uit, maar is dat helemaal niet. Ze heeft een heel mooi karakter en is een lieve en zachtaardige hond.
Ze leefde samen met haar dochter Mimi op straat in de stad Marghita in Roemenië. Het is niet duidelijk hoe lang de twee al voor zichzelf moesten zorgen, maar ze zijn door Zsuza van straat gehaald omdat ze daar niet veilig waren.
Nu zijn ze pas van het asiel in Marghita naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht, omdat ze daar meer kans op adoptie maken.
Op de foto’s en het filmpje is ze nog wat onzeker, maar dat komt omdat ze voor het eerst aan de riem loopt. Dat is ze nog niet gewend.
We zijn op zoek naar lieve geduldige en ervaren baasjes voor Lizzy. Ze zal vast aan nog meer dingen moeten wennen, misschien heeft ze nog nooit in een huis geleefd. In Roemenië houden veel mensen de honden vaak in de tuin, dus ook al heeft ze ooit baasjes gehad, een warme plek binnnen zal vast nieuw voor haar zijn.
We gunnen deze lieverd een fijn thuis waar ze mag genieten van een goed hondenleven. Zodra je eenmaal een goede band met haar hebt, zal Lizzy echt een trouwe kameraad zijn.

 


Lizzy is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!