Mielu heeft een moeilijke start gehad

Mielu heet deze prachtige knul. Hij wordt ongeveer rond de 50-55 cm schofthoogte, en zijn geschatte geboortedatum is februari 2023.Antonia zag een Facebookpost van iemand die om hulp vroeg voor 7 verwaarloosde pups. Ze liepen in een klein dorp in de buurt van haar asiel. Ze werden door mensen weggejaagd en mishandeld. Uiteraard zijn ze opgenomen in het asieltje van Antonia. Ze hadden ook echt huidproblemen. 5 van de 7 pups zijn helaas nog niet klaar voor adoptie. Ze hebben nog problemen met hun vacht, of zijn te bang nog voor mensen. Antonia werkt nog met hen aan hun gezondheid en socialisatie. 

Voor Mielu geldt gelukkig dat zijn huidproblemen over zijn. Ook vindt hij mensen inmiddels leuk, en is hij een vrolijke knul geworden, sociaal naar de mensen en de andere dieren. Wel moeten zijn toekomstige baasjes er rekening mee houden dat hij toch een moeilijke start heeft gehad. Dan kan een verandering van omgeving en hele nieuwe mensen heel spannend zijn. Ook kent hij natuurlijk alleen een asiel leven, dus moet hij ook nog wat dingen leren. Neemt niet weg dat we echt denken dat hij een heerlijke lieve huishond gaat worden, hij heeft zoveel potentie! 

Baasje worden?

Mielu is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Mielu, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mielu is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: februari 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!