Lady leuke Shar-pei mix

Dit is Lady, ze is ergens rond de 5 à 6 jaar oud en een leuke Shar-pei mix. Mike, een van de vrijwilligers die helpt in het asieltje van Antonia, vond haar op straat in het dorp waar hij woont.
Op de laatste foto’s zie je haar toen hij haar vond. Ze was er slecht aan toe, ze was mager, had een huidaandoening en een nare oorontsteking.
Hij nam haar mee naar huis en naar de dierenarts. Hij heeft goed voor haar gezorgd, en voor haar huid moest ze in bad en werd ze gewassen met een speciale shampoo. Inmiddels is ze helemaal opgeknapt en ziet ze er weer mooi uit.
Ze wordt bij Mike thuis opgevangen en ze gedraagt zich goed. Ze is heel aanhankelijk en lief. Ook al is ze al 5 of 6 jaar ze is nog steeds een erg actieve hond, die veel beweging nodig heeft.
Lady is nu klaar voor adoptie, ze is helemaal hersteld, heeft alle vaccinaties gehad en is gesteriliseerd. Nu aan ons de schone taak om de beste baasjes voor haar te vinden!

Baasje worden?

Lady is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Lady, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lady is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 250,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5-6 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: sharpei kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!