Bella gered uit een akelig asiel

Mooie Bella, een blonde kruising van ongeveer 4 jaar oud, had ooit een thuis bij baasjes. Maar ze werd, waarom dat weet niemand, in het asiel gedumpt. Het Odai public shelter in Boekarest.
Dat is een van de meest vreselijke asiels die je je maar voor kunt stellen. Nee, ik zeg het verkeerd, je kunt het je niet voorstellen, het is er erger dan in je ergste nachtmerries.
Bella is gelukkig uit deze hel weggehaald en wordt nu opgevangen in het asieltje van Antonia in Campina. Maar eerst zijn ze met haar naar de dierenarts geweest. Ze is er gesteriliseerd en een goedaardige tumor is bij haar verwijderd. Het asieltje van Antonia in Campina is een wereld van verschil met het gemeente asiel van Odai. Ze is zo blij hier te zijn.
Helaas heeft de tijd in het horror asiel wel sporen achtergelaten op haar gedrag. Ze heeft er moeten overleven en ze gedraagt zich dominant naar andere honden.
Bella heeft zeker ooit in huis gewoond want ze is zindelijk en gewend aan autorijden. Wat ze allemaal nog meer kan, is aan haar nieuwe baasjes om te ontdekken. We zoeken voor haar ervaren baasjes die haar consequent leiding kunnen geven, er is nog wel wat werk aan de winkel. Door haar verleden en daar aangeleerde gedrag, vinden we haar niet geschikt voor in een gezin met kinderen.
We wensen dat Bella naar Nederland mag komen en hier een geweldig hondenleven krijgt bij hele goede baasjes en dat ze die afschuwelijke tijd in het akelige asiel snel kan vergeten.

Baasje worden?

Bella is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Bella, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!