Carlos verdient een heel fijn thuis

Carlos is een leuk reutje van ongeveer 1,5 jaar oud. Qua formaat is hij  een kleine middelmaat.
Carlos heeft in zijn korte leventje al heel wat meegemaakt, de arme jongen hij is door zijn vorige baasjes in de steek gelaten. Ze wilden van hem af en hebben hem met een ketting vastgelegd aan de vangrail van een drukke weg. Hij is gelukkig gered, het filmpje van de redding kun je hier zien, maar hij heeft er vele dagen helemaal alleen en zonder eten of drinken doorgebracht. Wat moet hij bang zijn geweest.
Hij wordt nu bij zijn redders thuis opgevangen, maar daar kan hij helaas niet voor altijd blijven. Daarom zijn we dus op zoek naar zijn forever home.
Het is ongelooflijk dat iemand hem niet meer wilde en hem heeft achtergelaten, hij is zo leuk en lief. Hij is heel aanhankelijk en houdt onvoorwaardelijk van zijn mensen, hij is erg gericht op zijn baasje.
Hij is een heel nieuwsgierig en actief hondje, zit bomvol energie en heeft iemand nodig die veel tijd voor hem heeft en veel met hem wil ondernemen. Hij wil graag mee op pad, loopt goed mee aan de riem en wil graag samen lange wandelingen maken. Hij is ook dol rennen en sprintjes trekken op het gras en heeft een huis met een tuin nodig, zodat hij daar ook lekker in kan rennen en spelen.
Carlos heeft iemand nodig die hem geduldig nieuwe dingen kan uitleggen en die hem zijn grenzen stelt.
Denk jij dat je Carlos een goed leven kan geven, dan horen we graag van je. Hij zou zaterdag 18 december naar Nederland kunnen reizen.

 


Carlos is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!