Aina lief moedertje

Dit mooie kleine hondje is ongeveer 1 jaar oud. Ze is nog zo jong, maar toch al moeder van twee mooie puppy's.
Een tijdje terug is dit moedertje langs de kant van de weg aangetroffen, ze was daar samen met haar kindertjes achtergelaten. Het was er heel gevaarlijk en een van de puppy's is onder een auto gekomen en heeft het niet overleefd.
Mike, die de kleine familie gevonden heeft, heeft ze naar het asieltje van Antonia gebracht. Daar zijn ze veilig en worden ze goed verzorgd.
Aina is een heel lief hondje, aanhankelijk, vriendelijk tegen iedereen en heel speels. Zoveel ellende meegemaakt en dan toch nog zo vrolijk en lief en vol vertrouwen, het is ongelooflijk.
Antonia had zich in de namen van de honden vergist en dat was een geluk voor Aina, die daardoor mee op reis mocht naar Nederland. Ze is dus nu in Nederland. Ze mocht met een van onze vrijwilligers mee naar huis en daar doet ze het vanaf het eerste moment goed.
Ze heeft vast ooit eerder bij mensen in huis gewoond. Ze is zindelijk, kan traplopen en loopt goed mee aan de riem.
Ze is een rustig hondje, ligt graag bij je en is dol op knuffelen. Ze is erg op mensen gericht, ze is echt een mensenhondje. Ze doet het dus heel goed, maar ze heeft ook wel wat ondeugende trekjes hoor. Maar vooral is ze een heel lief en aanhankelijk hondje, die het liefst zo veel mogelijk bij je wil zijn.
Dit kleintje met haar hartje van goud verdient een nieuwe start, een heerlijk zorgeloos hondenleventje in huis. Als jij haar baasje wilt worden, stuur ons dan gauw een mailtje.


Aina is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!