Spike knappe blonde knul

Deze knappe jonge knul heet Spike en zijn geschatte geboortedatum is ongeveer februari 2020. Ze hebben hem in december 2020 ontdekt tijdens een sterilisatie-campagne die Iulia* samen met anderen georganiseerd had. Ze waren in een dorp in de omgeving van Campina en daar zagen ze deze lieverd in een tuin. Hij lag aan een korte ketting en het was duidelijk dat hij door zijn eigenaar slecht werd behandeld.
Ze konden het niet aanzien hoe hij moest leven en hebben hem weggehaald en nu wordt hij in het asieltje van Antonia opgevangen. Hij vindt het fijn daar te zijn en is wel in zijn hummetje. De goedzak is met weinig tevreden, hij is al blij dat hij nu vrij rond kan struinen op het terrein en luiert lekker in het zonnetje. Spike is een schat van een hond.
Na dit nare verleden verdient Spike nu een mooi hondenleven. We hopen dat we mensen vinden, die deze leuke jonge hond een nieuwe kans willen geven.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Spike is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Spike dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Spike is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: geschatte geboortedatum ± februari 2020
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!