Spike knappe blonde knul

Deze knappe jonge knul heet Spike en zijn geschatte geboortedatum is ongeveer februari 2020. Ze hebben hem in december 2020 ontdekt tijdens een sterilisatie-campagne die Iulia* samen met anderen georganiseerd had. Ze waren in een dorp in de omgeving van Campina en daar zagen ze deze lieverd in een tuin. Hij lag aan een korte ketting en het was duidelijk dat hij door zijn eigenaar slecht werd behandeld.
Ze konden het niet aanzien hoe hij moest leven en hebben hem weggehaald en nu wordt hij in het asieltje van Antonia opgevangen. Hij vindt het fijn daar te zijn en is wel in zijn hummetje. De goedzak is met weinig tevreden, hij is al blij dat hij nu vrij rond kan struinen op het terrein en luiert lekker in het zonnetje. Spike is een schat van een hond.
Na dit nare verleden verdient Spike nu een mooi hondenleven. We hopen dat we mensen vinden, die deze leuke jonge hond een nieuwe kans willen geven.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

 


Spike is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: geschatte geboortedatum ± februari 2020
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!