Smiley verdient een baasje!

Smiley, een reu van ongeveer 7 à 8 jaar oud en rond de 50 cm groot. Hij is heel lief en heeft een beetje verlegen en onderdanig karakter. Hij kan goed samen met andere honden.
Hij is sinds maart van dit jaar gered uit het verschrikkelijke Odai shelter in Boekarest  en sinds die tijd wordt hij opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea.
In september 2021 was Petra in het asiel op bezoek:
"September 2021, bezoek aan ons asiel in Roemenië. Daar zag ik je voor de eerste keer. Ik hoorde wat ritselen in de bosjes, en daar kwam jij uit tevoorschijn! Je lachte meteen naar me (ja echt hoor!) en mijn hart smolt meteen. Het asiel is in verschillende 'stations' ingedeeld, waar meerdere groepen honden los leven. Ik kwam jou tegen toen in net station 2 verliet, en naar station 3 liep.
Ik dacht echt, wat hoor ik nou, en daar kwam jouw lieve koppie tevoorschijn. Je was zo blij om mij te zien, een beetje onzeker, maar toen ik ging zitten was het ijs meteen gebroken. We waren meteen vriendjes. Je volgde me overal waar ik ging. En ondertussen steeds heerlijk met me knuffelen en maar naar me lachen. Je was zo blij dat er bezoek was, geweldig vond je het.
Totdat we weer teruggingen, op de rand van station 3 (het is geen echte rand, maar de honden gaan uit zichzelf niet verder) stopte je, je kon niet mee, dit was je plek.
Met pijn in mijn hart liet ik je achter, maar niet zonder de belofte dat ik alles eraan zou doen om voor jou dat ene baasje te vinden, die je hieruit haalt en die je een heerlijk leven gaat geven. Na alle vervelende dingen die je mee hebt gemaakt in je leven, verdient je het zo!"


Smiley is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 7-8 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!