Sammy heeft prachtige ogen

Sammy is reu van ongeveer 7 à 8 jaar oud en ongeveer 55 cm groot. Sammy is een prachtige hond. Hij heeft twee verschillende gekleurde ogen, eentje is blauw en de andere bruin. Dat maakt hem wel heel bijzonder!
De lieverd is in maart van dit jaar gered uit het verschrikkelijke Odai shelter in Boekarest. Daar zat hij 24 uur per dag opgesloten in een klein hok.
Gelukkig is hij daar weg en hij wordt nu opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Hier zit hij niet in een klein hok, maar heeft hij de ruimte en kan hij rondstruinen en snuffelen in het gras. Of een beetje "rondhangen" met de andere honden om hem heen. Hij kan het goed met zijn soortgenoten vinden.
Sammy is een vrolijke knul, die heel makkelijk op je af komt stappen. Hij is altijd blij om mensen te zien en is niet bij zijn verzorgers weg te slaan. Ondanks dat hij uit een vreselijk asiel komt en een nare tijd achter de rug heeft, heeft hij veel vertrouwen in de mens. Daarom denken wij echt dat hij een baasje heel gelukkig kan maken.
Als je als hond al wat ouder bent, dan wordt het moeilijker om een baasje te vinden, maar we hopen toch dat iemand hier doorheen kan kijken en onze prachtige Sammy nog vele gelukkige jaren wil geven!

Baasje worden?

Sammy is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Sammy, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Sammy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 250,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7-8 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!