Lina zacht en prachtig

Hallo daar, mij kennen jullie nog niet. Ik ben Lina en ik ben een meisje en ik ben 6 of 7 maanden. Precies weet ik het niet, maar ik ben dus nog heel jong.
Ik ben nu in het asieltje van Antonia en dat is in Roemenië. Ik had een baasje en die heeft mij hier in het asieltje achtergelaten. Hij bracht mij hier omdat de hondjes hier gratis gesteriliseerd kunnen worden. Ik zou gewoon weer met hem mee naar huis gaan, dat was het plan. Daarom dacht ik eerst ook dat hij gewoon eventjes weg was en dat hij zo weer terug zou komen. Ik ging kijken bij het hek of hij er al aan kwam, maar hij kwam maar niet.
Er zijn al heel veel dagjes en nachtjes voorbij en ik heb braaf op hem gewacht, maar hij is er nog niet. Ik denk dat hij helemaal niet meer komt en ik snap het niet, wat heb ik fout gedaan? Heel soms ga ik nog kijken bij het hek, omdat ik dan denk dat ik hem hoor. Maar ik begin hem een beetje te vergeten.
Ik ben dus nu in het asiel van Antonia en daar is het nog niet zo heel slecht hoor. Ik krijg lekkere brokjes en slaap in een hondenhokje. Het is leuk dat hier zoveel hondjes zijn om mee te spelen en we hebben veel ruimte in de boomgaard. We mogen hier van alles, en we kunnen rennen en gek doen.
Antonia vindt mij heel erg lief en zegt dat mijn vachtje heel zacht is en heel lekker om te aaien. Nou dat is toevallig, ik vind het ook heel lekker als ze mij aait, heerlijk. Ik zou wel willen dat ze meer tijd had om met mij te knuffelen, maar ik ben hier niet het enige hondje hè. Ik zal haar netjes moeten delen.
Ik mag daarom van haar op reis naar Nederland, ze hoopt dat ik daar lieve mensen vindt om mee te knuffelen. Ik wil heel graag bij iemand horen en zoek een heel trouw baasje want ik ben een heel trouw hondje.

Meer info

Lina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lina s nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Lina, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6-7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!